Marjolein van Dam

Marjolein van Dam

Consultant

E: m.vandam@statera-recruitment.nl
M: +31 6 2302 9312

Marjolein is expert in de bank- en verzekeringssector. Om zichzelf van leuk werk te verzekeren, gaf ze alle zekerheid op. Ze verkocht haar huis, al haar spullen en trok de wijde wereld in om erachter te komen waar ze zich het meeste thuis zou voelen. Dat bleek dan toch Nederland én Statera. Van leuk werk, komt goed werk; Marjolein bewijst het aan alle kandidaten en bedrijven die ze met veel plezier aan elkaar verbindt.

foto03

Charles de Jong

Consultant

E: c.dejong@statera-recruitment.nl
M: +31 6 4169 2054

Oscar had versterking nodig. Dus haalde hij een compagnon met spierballen in huis. Charles haalde namelijk zilver bij Nationale Fitness Kampioenschap in 2006. Een krachtpatser dus. Eén die niet opschept en altijd waarmaakt wat hij belooft. Elke dag gooit hij alles wat hij heeft in de strijd om bedrijven en kandidaten aan elkaar te binden. De tweede plek van weleer blijft hij koesteren. Simpelweg omdat jij op de eerste plaats komt.

Oscar1

Oscar Frohwein

Consultant

E: o.frohwein@statera-recruitment.nl
M: +31 6 5755 3265

Oscar heeft jarenlang gewerkt in de financiële sector. Hij is gepokt, hij is gemazeld én hij is ondernemer. Vandaar dat hij in 2008 zijn eigen recruitmentbureau startte, nét voordat Lehman Brothers omviel. Een beter moment kon niet. Met tegenwind gaat een vlieger vliegen, niet waar? Wie Oscar kent, weet dat de cultuur van Statera zijn persoonlijkheid reflecteert: Warm, bevlogen, ambitieus én een tikkeltje rebels.

leonard

Leonard Groeneveld

Consultant

E: l.groeneveld@statera-recruitment.nl
M: +31 6 3882 3180

Onze Leonardo di Cupido schiet met scherp. Hij is jarenlang gedetacheerd geweest bij verschillende banken, en sinds 2013 is hij Consultant bij Statera. Toch kan je hem beter een matchmaker noemen. Want als echte markt- en mensenkenner weet hij partijen samen te brengen die bijzonder goed bij elkaar passen. De vonk die ontstaat, slaat om in bron van energie die kandidaat en organisatie vooruit helpen.

stratera-vrouw-

En wie ben jij?

Nieuwe collega!

E: info@statera-recruitment.nl
T: +31 (0)71 8700 270

‘We’re all about you’ beloven we bij Statera. Dat geldt voor onze kandidaten, dat geldt voor de organisaties waar we voor werken. Maar dat geldt zeker ook voor de mensen die bij Statera werken. Geloof jij ook dat oprechte aandacht het verschil maakt? Dan leren we je graag kennen. Neem eens, geheel vrijblijvend, contact op met Oscar of Charles. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Duy

Duy Doan

Recruiter

E: d.doan@statera-recruitment.nl
M: +31 6 4602 2575

Spreek uit: Juu Dawn. Klinkt een beetje als New Dawn, toch? En dat is ook een beetje hoe het voelt als je hem als kandidaat ontmoet. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, zijn energie laadt jou op voor de volgende stap in je carrière. Vooral als actuariaat, risk management en finance jouw ding is. Want daar heeft Duy zwarte band in. Hij vecht voor jouw ambities en die plek waar jij je helemaal thuisvoelt.

adriette

Adriëtte Hummel

Recruiter

E: a.hummel@statera-recruitment.nl
M: +31 6 5798 1583

Adriëtte haalde het gymnasium op haar sloffen en rondde in hoog tempo haar master én postmaster Accountancy & Controlling af. Aansluitend deed ze een minor Filosofie om vervolgens in de praktijk door te leren bij Ernst & Young. Nu ze bij Statera werkt, studeert ze elke dag af op mensen. Straks ook op jou? Haar aandacht en toewijding lijkt onbegrensd. Ze wil alles van je weten en wil doen wat ze altijd heeft gedaan: Slagen.

Jornt

Jornt de Nekker

Recruiter

E: j.denekker@statera-recruitment.nl
M: +31 6 228 698 16

Buiten de comfortzone voelt onze kitesurfer zich op z’n gemak. Begon Jornt zijn carrière als 3d modeller, besloot hij alsnog te gaan studeren. Zijn opleiding BBA Management, Economie en Recht werd bekroond met de scriptieprijs MER 2010. Hij werd vermogensadviseur, account manager Personal Banking bij ING Regio 't Gooi en werd account manager van het jaar 2013. Nu verlegt hij grenzen als recruiter bij Statera. Straks ook die van jou?

Marlien profielfoto

Marlien Robbemond

Recruiter

E: m.robbemond@statera-recruitment.nl
M: +31 6 2286 9816
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Aan de slag via Statera? Dat begint met een goed gesprek. Met een beetje geluk praat je dan met Marlien. Ze heeft een master in corporate communicatie, maar wat ons betreft ook in persoonlijke communicatie. Marlien is altijd zichzelf, wat ze geeft, krijgt ze terug. Zo ontdekt ze talenten, ambities, doelen en dromen. Zo weet ze ook waar blokkades en  belemmeringen liggen. En zo vindt ze wat ze zoekt: De beste match voor jou.

Statera Staat

Het businessplan was rond, het geld was geleend, Oscar had ontslag genomen en was klaar voor de start met Statera. En toen viel Lehman Brothers om… in het hart van de financiële wereld waar Statera zich op ging richten. Wat voelde als een vloek bleek een zegening. Want een wereld die kantelt, vraagt om nieuw denken.

Lees er meer over op ons blog